Sarah M Lunde-Olsen Pedleder

Et av satsningsområdene våre er «I valgte estetiske omgivelser danner vi hele mennesker», og det liker jeg godt. Det er flott at vi er bevisste på vår væremåte i arbeidet med barna og hvordan det ser ut rundt oss. Man merker at de ansatte legger vekt på en anerkjennende kommunikasjon, og det er fantastisk og vite at jeg og mine medarbeidere er med på å fylle «ryggsekken» til barna med gode erfaringer før de skal ut i den store verden. 

Jeg liker veldig godt å synge sammen med barna, og se gleden de viser når vi synger sanger de gjenkjenner. Selv om de ikke uttrykker seg verbalt bruker barna tegnene og bevegelsene som hører til sangene. 

Jeg liker også å stoppe opp i løpet av dagen og undre meg over de små tingene som vi finner på tur for eksempel. «Det ligger mye læring under en hver stein». 

Soria Moria har et fantastisk arbeids- og fagmiljø. Pedagogene er flinke til å reflektere seg imellom og dele erfaringer som styrker alle parter.  Man merker den gode atmosfæren som er mellom de voksne med en gang man kommer inn døra. Det er alltid et smil og en hjelpende hånd dersom man skulle trenge det. Det er godt å jobbe som pedagog når man ser at medarbeiderne trives på jobb, og gjør alt for at både barn og voksne skal få en god opplevelse av hver enste dag. 

Sammen er vi gode!  

Soria Moria er en fantastisk barnehage som har voksne som virkelig ser barnet ditt! I vårt arbeid har vi fokus på smågrupper, noe som gir oss en flott mulighet til møte barnet og se behovene til hvert enkelt barn. Soria Moria har et stabilt personale, noe som er med på å gi barnet ditt en trygg og forutsigbar barnehagehverdag.