IMG_2756

«Å starte dagen med brødbaking, den gode lukten av nystekt brød og frokost i rolige omgivelser, sammen med barna, er en perfekt start på dagen.»

Skal jeg trekke fram noe av det beste ved Soria Moria Barnehagene må det være å få jobbe i små grupper med barn, der den gode dialogen og samspillet får ta stor plass. Rundt kjøkkenbenken er det stor mulighet for å fremme flere av fagområdene som språk og matte, der vi veier og måler, diskuterer forskjeller og smaker og stadig lærer nye navn på matvarer.

Med utallige turer i små grupper, i skogen og på sjøen får barna sansebaserte opplevelser og et godt læringsmiljø sammen med gode venner og tilstedeværende voksne.
I Soria Moria er det et godt samhold blant personalet og vi får hele tiden faglig og personlig påfyll og kompetanseheving, det setter jeg stor pris på.