Eli Ann Aasbø, Assistent

Det å kunne utforske å være nysgjerrig sammen med barna i naturen, og alt den har å by på både til lands og til vanns er spennende og gøy. Å lære, filosofere og undre meg sammen med barna om trær, blomster, insekter, bær, farger, saltvann, ferskvann ,snø ,stein og ellers alt annet man måtte finne i naturen, ja det er helt klart det beste ved å jobbe i barnehage.

Soria Moria satser mye på natur og friluft og det synes jeg er flott!

At barna få oppleve, erfare og kjenne på naturen i all slags vær og vind er sundt og godt for kropp og sjel, samtidig som vi tar hensyn til enkeltbarnets, modning, behov og dagsform.
I Soria Moria får barna mange og varierte turopplevelser, lokalene er store ,fine og oppdaterte, vi legger vekt på gode vennskapsrelasjoner, strukturerte aktiviteter og frilek, samtidig som vi forbereder barna til overgangen til skolen.
Hadde jeg hatt små barn nå, hadde jeg vært stolt av å ha det i en Soria Moria barnehage, her ser vi barna og bryr oss om hvordan akkurat ditt barn har det hver dag.