connie

Her i Soria Moria legger vi spesielt vekt på friluftsliv, godt arbeidsmiljø,faglig høy kompetanse, kvalitet på bygningene og flott beliggenhet.

Det å kunne oppleve sjøen og alt det det innebærer sammen med barna, gir meg mye.

Jeg er glad for å jobbe i omgivelser som ikke er ”tilfeldige”, men med god estetisk smak. Jeg finner stor glede i å dele friluftsliv og estetiske opplevelser med små og store.

Jeg er stolt av det mangfold vi i Soria Moria kan tilby barn og foreldre, og alle er velkomne til å avlegge oss et besøk, se om dette er barnehagen for ditt barn.

Vi har et stort faglig miljø, vi setter barnet i fokus og ønsker å gi dem gode erfaringer og opplevelser de kan bygge videre på i livet. Hos oss blir alle møtt med anerkjennelse..