Ped.leder

Hisøy

Synet på barndommen som en eventyrlig reise, synes jeg sier mye om hvordan vi tenker i Soria Moria barnehagene.  Å ivareta det eventyrlige og magiske i hverdagen, er nøkkelord for alt arbeidet vårt.

Barnehagene er estetiske vakre med frodige hager og flotte uteområder.

Det lukter nybakt brød hver dag, sjø og skog er like utenfor porten. Sørlandsidyll på sitt beste.  Vi har buss og båt tilgjengelig, leirplasser i skogen og forskjellige rom tilrettelagt til aktiviteter med barna.

Vi pakker ofte sekken og løper ut porten! Jeg liker friheten og rom for utfoldelse av fantasi, bruk av kropp og mye mer som naturen byr på. Vi utforsker, undrer og utfordres sammen. Dette liker jeg! Naturen som læringsarena er UNIK!!

Jeg er heldig som får arbeide med engasjerte og motiverte medarbeidere. Flere av mine kollegaer har også bakgrunn i forskjellige utdannelser som gartner, sykepleier, fagarbeider osv. Det syns jeg er en styrke i vårt personale.

Det er også en styrke i at Soria Moria kurser og videreutdanner sine ansatte kontinuerlig. Vi er engasjerte og følger med på hva som skjer når det gjelder forskning på barn og på barndommen.